Saša Popović dobio važnu poruku! Pjevačica saznala za njegovu b0lest, pa odmah reagovala, morala je da uradi 0vo
Breaking News

Saša Popović dobio važnu poruku! Pjevačica saznala za njegovu b0lest, pa odmah reagovala, morala je da uradi 0vo

Pjevačica Rada Manojlović nedavno je otkrila fascinantne detalje vezane uz svoj privatni život i profesionalni put. Godine 2010. naišla je na značajan izazov kada je izgubila glas, iako je imala namjeru svakodnevno nastupati. To je vrijeme okarakterizirala kao teško, napomenuvši da je oporavak trajao tri mjeseca. Ovo iskušenje ne samo da je promijenilo njezin pristup pjevanju, već je promijenilo i njezin pogled na karijeru.

Ostao sam bez riječi. Nakon toga doživio sam značajan uspjeh, što je dovelo do svakodnevnih nastupa zbog kojih sam na kraju ostao bez glasa, ostavljajući me da zviždim poput ispuhanog balona. Razdoblje oporavka trajalo je više od tri mjeseca. Tijekom tog vremena pokazao sam svoje talente na raznim nastupima, a iako me čeka još mnogo toga, moje pjevanje je evoluiralo, ispričao je umjetnik tijekom emisije “Vikend premijera – Specijal”.

Zatim je otkrila je li se javila Saši Popoviću nakon što je čula za njegovu bolest. Odlučila sam mu poslati poruku umjesto da ga nazovem, jer je stalno bio tu da proslavi izdavanje mojih pjesama i uspjeh našeg showa. Uvijek ću njegovati njegov ponos zbog mojih postignuća, posebno kad me zagrlio i rekao:

“Sretan sam što vidim kakva si zvijezda postao!” On je odigrao ključnu ulogu u tome da me izdigne iz moje prijašnje situacije, pružajući podršku od samog početka i pomažući oko Suzanine garderobe i još mnogo toga. U poruci sam izrazila nadu u njegov brzi oporavak i spomenula da svi trenuci koje smo zajedno proživjeli trebaju poslužiti kao motivacija za njegovo ozdravljenje, naglasivši da je to najmanje što možemo ponuditi, što je pjevačica prenijela premijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *