Objava kćerke Saše Popovića otkriva porodičnu tajnu! O ovome se godinama šutilo - ona je odlučila da prekine šutnju
Breaking News

Objava kćerke Saše Popovića otkriva porodičnu tajnu! O ovome se godinama šutilo – ona je odlučila da prekine šutnju

Istina o rodbinskim vezama kreativnog direktora “Granda” je sljedeća: Danijel, dijete pjevačice Suzane Jovanović, 20. maja 2022. zakoračio je na “ludi kamen”. Potom se vjenčao sa partnericom Tijanom na velikom slavlju u jednom poznatom beogradskom baru. Iako je dijete iz Suzanina prethodnog braka, njezin suprug Saša Popović prihvatio je Danijela kao sina.

Ovu poruku s Danijelovog vjenčanja prenosi slika koju je podijelila Aleksandra, kći Suzane i Saše. Nakon toga su zajedno pozirali Suzana, Aleksandra, Saša, Danijel i Tijana, svi nasmijani, dok je Popović dodao riječ “family” na engleskom jeziku, popraćenu crvenim emotikonom srca. Ispod teksta vidljiva je obiteljska fotografija. Osim toga, Suzana je ranije spomenula sinovo vjenčanje, a kasnije je otkrila da niti u jednom trenutku tog dana nisu smatrali Danijelovog biološkog oca.

Ne, uopće nismo razmišljali o tome. Dugo godina nismo bili u kontaktu s njim. Čak ni sada nije posegnuo, a čisto sumnjam da će ikad. Za Danijelu je Sale bio više od kolege; bio je očinska figura i prijatelj. Sve što Danijela zna, naučio je od Saleta. Sale mu je usadio prave vrijednosti i sve ovo što danas ima je zahvaljujući Saletovom utjecaju. Njihova veza temelji se na poštovanju i ljubavi. Iako možda nije njegovo biološko dijete, kao što sam već spomenula, pravog oca ne definira samo krvno srodstvo, već onaj tko dijete odgaja, vodi i oblikuje u osobu, rekla je Susana.

Suzana je podijelila svoje osjećaje povrijeđenosti zbog priča i natpisa o njihovoj zaradi od vjenčanja. Za početak, govoriti o brojkama prilično je neukusno, pogotovo nakon što se otkrilo da su djeca navodno dobila svadbene darove u ukupnoj vrijednosti od 100.000 eura! Jasno je da je pravi iznos daleko od toga. Osim toga, susrela sam se s tvrdnjom da djeca zajedno imaju “pet dana škole”. Želim naglasiti da su naša djeca lijepo odgojena. Danijel je diplomu inženjera zvuka stekao na školi u Ljubljani, dok je njegova šogorica diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Radi se o obrazovanim osobama sa srednjom stručnom spremom i krajnje je pakosno iznositi takve tvrdnje – rekla je tada Suzana za “Blic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *