Poslije fotografija bolesnog Saše Popovića, JK otkrila: On je jako loše, plakala sam zbog njega, ćelav, mršav, iznemogao - pomozite mu..
Breaking News

Poslije fotografija bolesnog Saše Popovića, JK otkrila: On je jako loše, plakala sam zbog njega, ćelav, mršav, iznemogao – pomozite mu..

Jelena Karleuša iznijela je svoje viđenje Saše Popovića i njegovog zdravstvenog stanja. Zabrinutost za dobrobit Saše Popovića rasla je zbog nedostatka transparentnosti oko njegove situacije. Specifičnosti njegove hospitalizacije i ozbiljnost njegovog stanja bile su dvosmislene, što je rezultiralo valom nagađanja. Među onima koji su komentirali zdravstveno stanje Saše Popovića među prvima je to učinila Jelena Karleuša koja je napomenula da je od Suzane dobila informaciju i ponudila pomoć.

Snimanje Zvezda Granda trajalo je mjesec dana bez Saše, što je izazvalo sve veću zabrinutost svih uključenih. Pojavili su se izvještaji o njegovom izlasku iz bolnice, u kojima se navodi da izgleda potpuno drugačije i da je smršavio…

Jelena Karleuša iznijela je više detalja o Saši Popoviću. Nedavno je ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila Saleta ispred Granda. Iako su se pojavile tvrdnje da mu je bolest znatno utjecala na izgled, novi video kontradiktoran je tim izjavama. Čini se da je Popović zadržao kilograme i izgleda slično kao u lipnju tijekom posljednjeg pojavljivanja na televiziji. Jedina očita promjena je da je nosio kapu, pa nije sigurno je li se ošišao ili je gubitak kose rezultat liječenja.

Iako nije otkrivena konkretna bolest koja pogađa Sashu, Jelena Karleuša iznijela je neke detalje tijekom gostovanja u podcastu Stefana Lazarova. Karleuša je nagovijestila da se Saša ne osjeća dobro. Izrazila je sumnju je li bilo njezino javno govoriti kako bi spriječila bilo kakvu moguću krivnju usmjerenu na njega, ali je naglasila da je prilično bolestan. “Mislim, možete pogoditi s čime je to povezano”, primijetila je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *