Dragana više neće biti sama, on se useljava u dvorac Ebenfurt, ne žele ništa da kriju: Poznat i mlad, svi ga znate - sin joj može biti
Breaking News

Dragana više neće biti sama, on se useljava u dvorac Ebenfurt, ne žele ništa da kriju: Poznat i mlad, svi ga znate – sin joj može biti

Naime, produkcija posljednjeg dijela poznatog filmskog serijala počinje početkom iduće godine, a jedna od lokacija snimanja je i poznati dvorac Dragane Mirković u Ebenfurtu u Beču. Vjerojatno će Marku Bijeliću, njezinom sinu, biti produžena ponuda za ulogu u jednoj od epizoda.

Brojni filmaši biraju dvorac Dragane Mirković kao mjesto snimanja. Scenarij za treći dio filma “Južni vjetar – Gas Geben” rađen je prema idejnoj zamisli reditelja Miloša Avramovića, a autor je Petar Mihajlović.

Vrijeme je da završimo stvari. Obično je priča strukturirana u tri čina i mislim da smo sada na početku posljednjeg čina, bliži se kraju ovog putovanja. Nedavno je Biković napomenuo kako bi ovi heroji nakon brojnih loših izbora trebali doći u trenutak u kojem će zaslužiti mjesto koje im pripada. Iako su glumac i redatelj odlučili ne otkrivati ​​detalje o produkciji, očito je da su pripreme za nadolazeće dane snimanja uvelike u tijeku, a Dragana ih željno iščekuje u svom lijepom domu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *