Ona je najbogatija pjevačica na Balkanu! Godišnje zgrne 92 miliona, ne zna šta će sa parama, otkriveno šta radi (Foto)
Breaking News

Ona je najbogatija pjevačica na Balkanu! Godišnje zgrne 92 miliona, ne zna šta će sa parama, otkriveno šta radi (Foto)

U 2022. godini hrvatska pjevačica Maja Šuput doživjela je izrazito prosperitetno razdoblje, što se pripisuje velikoj dobiti koju su ostvarila njezina dva poduzeća. Pod vodstvom Maje Šuput Tatarinov, Sea Diva ostvarila je impresivnih 5,9 milijuna kuna prihoda, odnosno više od 92 milijuna dinara.

Maja Šuput Tatarinov je i vlasnica i direktorica svoja dva uspješna poduzeća. U 2022. godini njezina je tvrtka ostvarila ukupan prihod od 518.312 eura, što je rezultiralo neto dobiti od 241.969 eura, što je nešto više od 28 milijuna dinara.Unutar spomenute tvrtke Maja je jedini zaposlenik koji joj olakšava glazbenu karijeru. Suvlasnica je uz supruga Nenada Tatarinova, a također vodi neovisno poduzeće usmjereno na distribuciju kozmetičke linije. Prošle godine ovaj je pothvat zabilježio milijunski promet, točnije oko 275.000 eura, što je rezultiralo dobiti od 30.000 eura.

Moramo da kazemo kako je ona voljena pjevačica, kako ne ističe sve što ima, kako je hvale ljudi da je dobra i skramna. koje je vaše lično mišljenje o njoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *