BMW sletio sa trećeg sprata tržnog centra: Unutra bili trudna ljubavnica i sin
Breaking News

BMW sletio sa trećeg sprata tržnog centra: Unutra bili trudna ljubavnica i sin

U Krasnodaru se 25. lipnja dogodio nezamisliv zločin kada je 37-godišnji Rafael Arakeljan namjerno sletio vozilom s trećeg kata trgovačkog centra, a s njim su bili i trudna Ekatarina Kornilova, također 37, i njezin 10-godišnji sin. auto. U početku su ruski mediji kružili pričom da su umiješane osobe bračni par; međutim, stvarnost je ubrzo otkrivena.

Sve tri osobe odmah su podlegle incidentu, a prva izvješća ruskih medija ukazivala su na to da su Ekaterina i Rafael vjenčani, tvrdnja koja se kasnije pokazala lažnom. U stvarnosti se vjerovalo da su ljubavnici, a Rafael je navodno poznavao Ekaterininog supruga. Ruski mediji sugerirali su da je vjerojatno trudna s Rafaelovim djetetom.

Vrijedno je napomenuti da se činilo da je brak pokojne Ekaterine bio više nego samo funkcionalan; mnogi su ih smatrali blaženo bračnim parom, a zajedno su krenuli u uspješan poslovni pothvat.Kako se priča odvija, pojavljuju se dosad neotkriveni detalji. Naime, Ekaterina je dva dana prije incidenta imala razgovor sa suprugom Aleksejem i Rafaelom, koji je, kako prenose mediji, okarakteriziran kao “jako težak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *