Novak Đoković skrhan bolom! Jeca kao malo dijete u majčinom naručju: Prerano nas je napustio, kako dalje bez njega
Breaking News

Novak Đoković skrhan bolom! Jeca kao malo dijete u majčinom naručju: Prerano nas je napustio, kako dalje bez njega

Duboka tuga koju su proživjeli Novak Đoković i njegova obitelj je opipljiva. Tenisač, koji dosljedno prihvaća nove izazove i pridodaje nasljeđu sportske povijesti, potpuno je uništen. Diana, Srđan i Jelena dijele osjećaj da ih je napustila osoba na koju su se nekoć oslanjali i koja je duboko utjecala na značajan dio njihovih života.

Najistaknutiji svjetski tenisač na svom je Instagramu objavio da se od srca oprostio od Jovana Ilića, trenera kluba i reprezentacije s kojim je Novak osvojio broncu na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Davis Cupu.

Ispod Ilićeve fotografije Nole je ispisao rečenicu “Spec Naz moj”, popraćenu emotikonima slomljenog srca, te godinama rođenja i smrti. Ovu objavu je, naime, sportašica objavila putem službenog Instagram naloga Teniskog saveza Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teniski Savez Srbije (@teniski.savez.srbije)


S dubokom tugom i žaljenjem obavještavamo sportsku i tenisku zajednicu da je preminuo Jovan Lilić (1965.-2024.), ugledna teniska osoba, predani trener i čovjek čiji je vedar duh mnogima uveseljavao. Njegov izlazak iz ovog života dogodio se prerano, kao što se odražava u kasnijim primjedbama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *