Desingerica sa ženom u tuči nasred ulice: Reperovoj supruzi raskr.varena usna - šok scene
Breaking News

Desingerica sa ženom u tuči nasred ulice: Reperovoj supruzi raskr.varena usna – šok scene

Reper Dragomir Despić Desingerica i njegova supruga Nevena Brkljač doživjeli su nesreću na putovanju automobilom. Desingerica je u pratnji njihovog djeteta naknadno progovorila za “Blic” o tome.

Počeo je usmjeravati kolica prema vozilu, zbog čega sam ostao imobiliziran. Na stražnjem sjedištu bilo je moje dijete, au autu je bila i moja supruga Nevena. Čovjek mi se tada agresivno suprotstavio, uzviknuvši: “Jebote, ti si drogiran, što se dogodilo?” Bez oklijevanja sam izašao iz vozila. Starija me osoba gurnula i prišla, navodeći me da kažem da nemam želju ulaziti u sukob s nekim tko bi lako mogao biti moj otac. Rekao sam: “Ne želim se boriti s tobom; ti si star čovjek i ne mogu se boriti s tobom.” U tom trenutku me čovjekov sin počeo udarati. Zbog toga sam ja progonila njegovog sina, dok je djed nastavio s napadom, ispričala je Desingerica.


Nevena je izašla iz vozila, pri čemu ju je djed udario od čega je raskrvarila usnica. Naknadno je svoju agresiju usmjerio prema sinu, nastavljajući svoje nasilne radnje. Ovu priču prenio je reper, koji je prenio svoj šok zbog raspleta događaja.

Vrijedi istaknuti kako je dizajnerica u jednom od svojih nedavnih performansa sudjelovala u nekonvencionalnim radnjama bacanja školjaka, razbijanja jaja i ribanja sira, što je izazvalo nemalo negodovanje brojnih posjetitelja. Nadalje, tijekom ovog performansa dizajner je notorno pljunuo u usta mladoj ženi, što je izazvalo značajan bijes javnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *