Nakon što je Sara Bero potvrdila raskid veze, oglasio se njen bivši: Ove riječi niko nije očekivao - "koristi boIesnu djecu za svoju promociju.."
Breaking News

Nakon što je Sara Bero potvrdila raskid veze, oglasio se njen bivši: Ove riječi niko nije očekivao – “koristi boIesnu djecu za svoju promociju..”

Nakon što je Sarah Bero potvrdila vezu sa Sarajlijom Ernesom Turkovićem, njezin bivši partner oglasio se na Instagramu i javno oglasio. U svojoj priči objavio je kolaž slika koje prikazuju sretna sjećanja i prenio svoje osjećaje izjavom: “Zahvalan sam za najdivnijih 22 mjeseca svog života. Postoje mnogi aspekti mog postojanja koje vam dugujem i koje ću uvijek cijeniti.

U suvremenom društvu odnos s prošlošću postaje sve rjeđi, budući da se brojni pojedinci odlučuju javno izraziti svoje žalbe u vezi sa svojim odnosima. Iskreno se nadamo da će, usprkos bezbrojnim izazovima s kojima se susreću, moći poticati međusobno razumijevanje i učinkovito rješavati probleme koji stoje pred njima.

Ispod je odraz Sarinih osjećaja u vezi s njezinom vezom s Ernesom: Važno je napomenuti da su u brojnim prilikama pojedinci izrazili uvjerenje da Sara nije čestita osoba, budući da navodno koristi svoju bolesnu djecu za promicanje vlastitih interesa. Što mislite o ovom pitanju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *