“Strašan dasa, evropejac” Marija Šerifović o surogat majci i ocu svog djeteta: “Potpisala sam ugovor, može da me tuži za 10 miliona dolara”
Breaking News

“Strašan dasa, evropejac” Marija Šerifović o surogat majci i ocu svog djeteta: “Potpisala sam ugovor, može da me tuži za 10 miliona dolara”

Krajem prošle godine pjevačica Marija Šerifović proslavila je dolazak sina Marija. Dijete, kćer, rođeno je uz pomoć surogat majke, a identitet oca ostao je neotkriven sve do nedavno, kada je pjevačica iznijela neke detalje u vezi s njim. Tijekom gostovanja u “Amidži showu” voditeljica Marija iskreno je razmišljala o ovoj temi.

Postoje stvari o kojima ne mogu razgovarati i od kojih se moram suzdržati zbog prisutnosti potpisanih sporazuma; nikad se ne može biti posve siguran hoće li takva informacija biti prenesena, što bi potencijalno rezultiralo tužbom u iznosu od deset milijuna dolara ili možda čak i više. “On je užasna osoba, Europljanin”, rekla je. Marija se osvrnula na oca svog sina i prisjetila se odgoja svog nasljednika. Ustvrdila je da će, ako postigne doktorat, živjeti na Beverly Hillsu; nasuprot tome, da je odlučio nastaviti karijeru automehaničara, ona bi mu nabavila cijeli Toshin bunar. Time je izrazila podjednako zadovoljstvo s oba ishoda. Kasnije je priznala da se surogat majčinstvo ne smatra tabu temom u Sjedinjenim Državama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *