“Ovo mi je najtužniji dan…” Saša Popović odlučio da kupi grobno mjesto – “Nije bilo lako”
Breaking News

“Ovo mi je najtužniji dan…” Saša Popović odlučio da kupi grobno mjesto – “Nije bilo lako”

Kreativni direktor “Granda” svojim nepredviđenim izborom ostavio je začuđene brojne pojedince. Popović se trenutno ubraja među najutjecajnije i bogatije osobe u sektoru zabave. Uz imovinu dokumentiranu u svojim imovinskim knjigama, Popović je prošle godine sve zaprepastio i objavom kupnje grobne parcele, odabrane posebno za značajnu prigodu – njegov rođendan.

Odlučio sam ne sudjelovati u slavljima jer više ne priznajem prigodu svog pedesetog rođendana. Posljednji slučaj u kojem sam to prepoznao bio je nakon što sam napunio 50 godina. Posljedično, ovaj dan u meni izaziva duboku tugu, jer svake godine 24. travnja starim sve više i približavam se izgledu da osiguram grobnu parcelu za tri osobe, kao zabilježio Saša Popović, koji je još primijetio:

Dostizanje dobi od 100 godina predstavlja značajne izazove; pojedinac koji dosegne ovu prekretnicu nije se bavio “Grand” radom niti je surađivao s pjevačima. Napomenuo je da postizanje ovog podviga nije bio jednostavan pothvat u tom razdoblju.Saša Popović, kreativni direktor i osnivač “Grand produkcije”, zbog zdravstvenih problema nije mogao doći na otvaranje sezone natjecanja “Zvijezde Granda”. Povodom raznih spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju, oglasila se Vesna Milanović, voditeljica i predstavnica za odnose s javnošću “Granda”, koja je pojasnila Popovićevo stanje i nagovijestila da se on uskoro može vratiti svojim profesionalnim obavezama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *