Haris se drži za glavu nakon završenog ročišta oko podjele imovine sa Melinom: Totalno je bezveze...
Breaking News

Haris se drži za glavu nakon završenog ročišta oko podjele imovine sa Melinom: Totalno je bezveze…

Haris Džinović je nakon ročišta oko podjele imovine s bivšom suprugom Melinom izrazio nevoljnost da o tome dalje razgovara. Nakon što je postupak okončan, odlučio je napustiti svoje prebivalište i sudjelovao u dodjeli nagrada povodom 30 godina Televizije Pink.

Činilo se da je pjevačica dobrog raspoloženja, pokazujući radosno ponašanje dok je razmišljala o nedavnom rođendanskom slavlju. Nasuprot tome, moj rođendan je zbog obaveza na poslu prošao bez proslave, pa je to iskustvo bilo prilično neugodno. To me navelo na razmišljanje o važnosti rođendanske želje — koja je njena prava svrha? Iako pojedinci mogu gajiti želje, koncept rođendanske želje čini mi se pomalo beznačajnim. Haris je u razgovoru za “Blic” napomenuo da treba dati prioritet životu i poslu prije nego što se pređe na temu romantične ljubavi.

sigurno ne. Kako je moguće zamisliti da sam zaljubljen? U što bi netko točno bio zaljubljen? Na koju konkretnu vrstu ljubavi mislite? U ovom trenutku mog života, čini se da je napor potreban da se iskusi ljubav zastrašujući, kao što Harris razmišlja, ne izražavajući nikakvu namjeru da se ponovno oženi.

Sklon sam suzdržati se od takvih postupaka jer za njih ne nalazim opravdanja. Prevalencija razvoda oko mene sugerira da je situacija jasna i da se može upravljati. Čini se da je ovaj osjećaj raširen; odražava želje mnogih pojedinaca. Unatoč tome, odlučujem se ne miješati u tuđe stvari i umjesto toga odlučujem zadržati svoje stvari skrivene u kaosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *