40 godina krila ovu tajnu kao zmija noge: Ovo je otac od Bekutinog sina kojeg je ostavila u domu! Svi ga znate, a on okrio što nikada sina priznao nije
Breaking News

40 godina krila ovu tajnu kao zmija noge: Ovo je otac od Bekutinog sina kojeg je ostavila u domu! Svi ga znate, a on okrio što nikada sina priznao nije

Naslov ukazuje na to da je skrivena priča koja se proteže kroz četiri desetljeća izašla na vidjelo, razvoj koji se čini prirodnim razvojem tijekom vremena. Jedna od najznačajnijih tajni Ane Bekute konačno je razotkrivena. Kao proslavljena pjevačica, Ana je iznimno mlada postala majka, a sina Igora Polića rodila je sa samo 17 godina. Medijska istraga razotkrila je duboku patnju koju je proživjela s djetetovim ocem.

Sadašnje okolnosti su se razvile, što je rezultiralo Anninim ponovnim susretom sa svojim sinom, koji ju je transformirao u zadovoljnu i ispunjenu osobu koja je odlučila nadići svoju prošlost i cijelim srcem prigrliti život. Ana Bekuta, izvornog imena Nada Polić, ugledna je srbijanska folk pjevačica, rođena 6. rujna 1959. godine u Banji kod Priboja. Živi i radi u Beogradu.

U svojoj zapaženoj karijeri, koja se proteže kroz četiri desetljeća, objavila je 18 studijskih albuma uz isto toliko kompilacijskih albuma. Ana je svoje umijeće pokazala na brojnim koncertima u Srbiji i inozemstvu, a svojim nastupima sudjelovala je i na raznim festivalima. Od 2014. godine stalna je članica žirija u televizijskom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *