Vidi se cijela, objesiIa se! Jelena nakon razvoda digla ruke i pokazala svoju mačkicu
Breaking News

Vidi se cijela, objesiIa se! Jelena nakon razvoda digla ruke i pokazala svoju mačkicu

Jelena Karleuša u srijedu je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je oduševila publiku. Na ovoj slici prikazana je u trikou s uzorkom leoparda, koji je skladno uparen s maramom na glavi s istim uzorkom, dok u rukama drži mačku.Objava je izazvala oduševljenje kod nekih pratitelja, dok su drugi reagirali podsmijehom. Ova reakcija može se pratiti unatrag do istodobnog objavljivanja slike Kim Kardashian koja se prikazuje u trikou s uzorkom leoparda, držeći mačku u ruci.

Identificiranje koji je od njih bio original ili koji oponaša drugi predstavljao je izazov; usprkos tome, obje javne osobe su zapažene kako nose leopard print s nevjerojatnim izgledom njuh. U primjedbama na objavu stajale su izjave poput: “Kim K. je objavila sliku s uzorkom leoparda koju je Jeca brzo preslikala” i “1. runda, natjecanje između Kim i Jelene.

Misljenje o njoj je uvijek bilo podijeljeno, jako puno ljudi je koji je kritikuju i isto toliko koji je vole, ali ona smatra da je najbitnije da nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *