“Očekujem da mi ništa ne oduzme…” Objava supruge Milana Kalinića ostavlja gorak ukus u ustima - nakon prevare, ima obraza da kaže ovo..
Breaking News

“Očekujem da mi ništa ne oduzme…” Objava supruge Milana Kalinića ostavlja gorak ukus u ustima – nakon prevare, ima obraza da kaže ovo..

Mediji su objavili da su voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra navodno u brakorazvodnoj parnici; Ipak, glumac je odlučio ne potvrditi niti opovrgnuti ove tvrdnje u svojoj jedinoj javnoj izjavi.Par ustraje u očuvanju svoje veze na društvenim mrežama, suzdržavši se od uklanjanja zajedničkih fotografija snimljenih tijekom njihova obiteljskog slavlja. Posebno je istaknuta fotografija koja prikazuje radosnu obitelj, snimljena prije manje od dvije godine; ispod njega je Sandra napisala poruku pred Novu godinu:

2022. godina je sada iza nas. Dok razmišljam o izgledima za 2023., moj fokus nije na stjecanju novih stvari; umjesto toga, nastojim sačuvati ono što mi je dragocjeno — svoju zajednicu i svoju sreću. U 2023. s velikim iščekivanjem iščekujemo priliku za suradnju s vama!


Što je Kalinić zamjerao razvodu? Važno je naglasiti da su se domaći mediji raspisali o skorom razvodu voditelja Milana Kalinića.U ovom slučaju, Milana smo pozvali za izjavu, na šta je on odgovorio „Suzdržavam se od bilo kakvih komentara na tu temu“, prenosi „PulsOnline.rs“. Milan je u braku sa šarmantnom Sandrom od 2006. godine, a zajedno su ponosni roditelji dvoje djece: kćeri Tee i sina Vuka. Izvori Informera navode da je Milan napustio zajednički stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *