Učesnica Elite rezala sebi ruke, u teškom životnom stanju! Zbog javne prevare napravila neviđenu dramu, ukućani unezvijereni! Da li će preživjeti?
Breaking News

Učesnica Elite rezala sebi ruke, u teškom životnom stanju! Zbog javne prevare napravila neviđenu dramu, ukućani unezvijereni! Da li će preživjeti?

Zbog veze s dečkom pokušala se ozlijediti. Iznenađujućim spletom događaja, Uroš Rajačić otkrio je da već duže vrijeme gaji osjećaje prema Mimi Šarac, te da su ti osjećaji obostrani. Ova objava uslijedila je neposredno nakon njegovog intimnog susreta s Ivanom, koji je doveo do emocionalnog previranja i optužbi za seksualno iskorištavanje.

Nakon javnog iskaza ljubavi, Mima i Uroš sinoć su svoju vezu učvrstili strastvenim poljupcima pred publikom. Ovaj neočekivani obrat u ljubavnom trokutu zaprepastio je ostale ukućane, a posebno Ivana Keneška, ostavivši ga u šoku i nevjerici.


Aneli je izrazila zaprepaštenje i zabrinutost saznanjem za novi romantični par, posebno što se tiče Ivane. Naime, Terza je otkrio da je Ivanina reakcija na ovakav razvoj događaja bila prilično zabrinjavajuća, jer je krenula u samoozljeđivanje.Mima i Rajačić zajedno su ostavili Aneli u stanju šoka, navodeći je da se raspituje za Ivanu. Ona je u krevetu, povrijedila se”, otkrio je Terza. “Porezala je ruke.Ivana misli da bi mogla biti u drugačijoj situaciji, a kako je rekla cimerici, Uroš je uporan u namjeri da sutradan popije tabletu zbog tjeskobe oko mogućnosti da postane otac. Video pogledajte klikom OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *