Saša Popović, podlegao, ide da mijenja krv? Čelnik Granda razgovarao sa stručnjacima, evo u kakvom je sada stanju i šta ga tek čeka
Breaking News

Saša Popović, podlegao, ide da mijenja krv? Čelnik Granda razgovarao sa stručnjacima, evo u kakvom je sada stanju i šta ga tek čeka

Saša je za svoj zdravstveni problem potražio savjet vrhunskih stručnjaka iz Europe. Popović, direktor “Granda”, već duže vrijeme vodi ličnu borbu, što je i razlog njegovog odsustva s javnih događanja i pojavljivanja u posljednjih šest mjeseci.Nakon što su se u svibnju pojavile slike na kojima je u invalidskim kolicima s nogom u gipsu na koljenu na liječenju na Institutu za ortopediju na Banjici, Popović se povukao iz javnosti.

Zbog nedavne bolesti i kompromitiranog imunološkog sustava Velikog vođe, medicinski stručnjaci su savjetovali transfuziju krvi kako bi poboljšali njegovo zdravlje uz trenutne tretmane. Saša je često putovao u inozemstvo, savjetujući se s vodećim medicinskim stručnjacima diljem Europe. U razgovoru s liječnikom u jednoj privatnoj klinici u Njemačkoj, savjetovano mu je da razmisli o zamjeni krvi – pristupu koji je poznat po svojoj sposobnosti revitalizacije i jačanja tijela. Tretman mu je trenutno ključan jer mu je potrebna dodatna snaga nakon terapije zbog koje se osjećao oslabljenim, kaže naš izvor koji dalje pojašnjava:

  • Saša je tražio diskreciju u pogledu svoje bolesti. S obzirom na okolnosti, među svima, pa tako i kod njega, postoji kolektivna nada za povratak u normalu, što objašnjava izostanak primjedbi medija ili dalekih prijatelja i rodbine. Dok su mnogi gledatelji emisije informirani o trenutnoj situaciji, ništa se ne emitira. Iako su rijetki, poput Jelene Karleuše, spominjali Sašino zdravlje u televizijskim emisijama, samo obitelj ima punu sliku stvarne stvarnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *