Haos u domu Veljka i Bogdane! Ceca plače, čupa kosu s glave! Veljko brutalan: Što zla žena može iz mesta, đavo ne može iz zaleta
Breaking News

Haos u domu Veljka i Bogdane! Ceca plače, čupa kosu s glave! Veljko brutalan: Što zla žena može iz mesta, đavo ne može iz zaleta

Publika je imala priliku vidjeti ponosnu Cecinu majku, a kasnije i raspravljati o njezinom ponašanju na vjenčanju svog sina. Najviše pažnje izazvala je vjenčanica pjevačičine šogorice, koja joj je poklonjena, jer joj je stajala naprosto fantastično.Nema sumnje da je Veljko osjetio neizmjernu radost kada ju je ugledao jer je poštovao sve običaje, pa tako i snimanje, dok su oni koji su gledali iz kuće slavili spajanje dvije obitelji. Mnogi su vjerovali da će zbog početne transparentnosti Bogdana i Veljko dopustiti medijima da im smetaju u braku; međutim, ta je ideja brzo odbačena.

Cijela priča poznatog para proizašla je iz Instagrama, gdje Cecin nasljednik često objavljuje zanimljive i zabavne videe, taguje suprugu, izaziva interes pratitelja i potiče medijska nagađanja. Danas je bio posebno nadahnut pa je odlučio podijeliti citat Miroljuba Petrovića koji je komentirao izreku:

Ono što đavao ne može postići brzim povlačenjem, opaka žena može postići s jednog mjesta. Mnogo se nagađa oko mogućnosti da je brak Bogdane i Veljka Ražnatovića bio pred izazovima po povratku iz Seville ili je Cecin nasljednik samo pokušao biti duhovit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *