Velike promjene u Zvezdama Granda: Na mjesto Saše Popovića došao je on - Popović ostao bez gaća, sve mu uzeli
Breaking News

Velike promjene u Zvezdama Granda: Na mjesto Saše Popovića došao je on – Popović ostao bez gaća, sve mu uzeli

Snimanje Zvezda Granda počelo je bez prisustva Saše Popovića. Važno je napomenuti da je on na čelu dugi niz godina, u početku kao vlasnik, a sada kao direktor, što je dovelo do opće znatiželje o njegovoj odsutnosti. Kružile su glasine koje sugeriraju da je izvorna Grand produkcija uklonjena iz njegove kontrole, a neki čak tvrde da su mu uzeli donje rublje kako bi ga izgurali van. U nastavku otkrijte istinu iza ovih tvrdnji:

Danas je počelo snimanje nove sezone Zvezda Granda, a prisustvovali su svi članovi žirija osim Saše Popovića. Premijera je zakazana za kraj rujna, a očekuje se da će ova sezona sadržavati mnoštvo novih sadržaja.Saša Popović je zbog zdravstvenih problema izostao sa današnjeg snimanja. No, ovo ljeto posvetio se zahtjevnom poslu odabira kandidata za razne audicije diljem regije. Saša je podijelio neke novosti vezane uz nadolazeću sezonu Zvezda Granda, a kako će se sve odvijati saznat ćemo do kraja rujna, kada se poklopi s premijerom.

Kako navodi Grand, Milan Mitrović, nekadašnji pjevač Zvezda Granda, u narednoj sezoni bi trebao nastupiti uz Ani Sević. On će za ovu sezonu iza scene pomagati prijateljima i roditeljima natjecatelja, dok će Voja Nedeljković biti moderator, koji će privremeno zamijeniti suca Sašu Popovića.U Sašinoj odsutnosti sa seta, glavni dvojac koji će ove sezone uveseljavati milijune gledatelja bit će Ana i Milan, uz Voju. Milan je s Grandom podijelio reakciju Ane Sević kada je saznao za njegov povratak u Zvezde Granda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *