Sve je ipak puklo, poznati par stavio tačku na ljubav, on se odmah vratio bivšoj: "Razlike između nas ipak su veće nego naše sličnosti…"
Breaking News

Sve je ipak puklo, poznati par stavio tačku na ljubav, on se odmah vratio bivšoj: “Razlike između nas ipak su veće nego naše sličnosti…”

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, već je nekoliko godina u veselom braku sa pjevačicom Aleksandrom Prijović. Zajedno imaju divnog dvogodišnjeg sina Aleksandra. Poznat po svojoj karizmi, Filipa se u javnosti često povezivalo s poznatim i manje poznatim ženama. Međutim, samo je ograničeni broj njih službeno priznao kao svoje romantične partnerice. Jedna značajna ličnost koja se vezuje za Filipa Živojinovića je proslavljena glumica…

Većina njegovih veza s tim djevojkama bila je dugotrajna, a s gotovo svima je zadržao prijateljske veze nakon prekida. Njegova početna javna veza bila je sa Sofijom Milošević, koja je započela 2009. godine kada su uspostavili emotivnu vezu koja je rezultirala zarukama sljedeće godine. Ipak, do braka nije došlo zbog kasnijeg prekida i pojave nove romanse u Filipovom životu.Tadašnji partner Filipa Živojinovića primijetio je: “Zajednički prijatelj omogućio je naš susret. Nakon toga smo se družili, ali onda smo se postupno razdvojili i tako dalje… (smijeh).”

Sofia je iskreno podijelila svoju prvotnu misao da bi se njegovi osjećaji mogli promijeniti kada stigne u Ameriku, posebno u svjetlu njezinog prošlog iskustva s vezom na daljinu. Ipak, shvatili su da je njihova veza jaka i da je njihova međusobna ljubav duboka. Planira je posjetiti, vjerojatno u ožujku, kao što je Telegraph primijetio u prijašnjim izvješćima o njezinim pozitivnim komentarima o Philipu.Iskreno, činilo mi se da smo proveli više vremena zajedno nego što smo doista jesmo, jer smo cijenili svaku minutu njegovog posjeta, priznala je Sofia koja sada radosno uživa u prekrasnom braku s Lukom Jovićem.

Ubrzo nakon toga, 2011. godine, vijest o Živojinovićevoj navodnoj romansi s Majom Mandžuk eksplodirala je na naslovnicama. Prvi javni izlazak dogodio se na koncertu Zdravka Čolića. Nekoliko mjeseci kasnije, par je započeo zajednički život u Los Angelesu, gdje je Maya radila kao producentica, a Philip kao sportski agent. Prema izvješćima lokalnih medija, njihova veza prekinuta je nakon četiri godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *