Bila je najpopularnija pjevačica 90-ih: Sjećate li se nje? Niko ne moze da je prepozna, promijenila ime, vjeru i lični opis
Breaking News

Bila je najpopularnija pjevačica 90-ih: Sjećate li se nje? Niko ne moze da je prepozna, promijenila ime, vjeru i lični opis

Potpuna transformacija u glazbi dogodila se početkom devedesetih, iznjedrivši mnoštvo novih izvođača. Unatoč tome, mnogi od tih glazbenika su se nakon tog razdoblja povukli iz javnosti i nastavili živjeti do danas.

Marina Živković, poznata pjevačica iz 1990-ih, pobrala je zapažene uspjehe popularnim pjesmama poput “Ajmo dan-dva”, “Pet godina”, “Sutra ću da plem” i “Lavica”. Uz impresivnu diskografiju od pet albuma, odvažno se odlučila zaključiti svoju glazbenu karijeru i krenuti u sasvim drugom smjeru. Tijekom njezinog dugog izbivanja iz javnosti oko Marine se počelo mnogo nagađati.Među mnogim spekulacijama koje kruže su teorije o njezinoj promjeni u bijelog maga i iscjelitelja, uz glasine o preobraćenju na religiju i usvajanju novog identiteta. Uz njezinu općepriznatu osobu, pojavila su se šaputanja o alternativnom imenu, Maha Mantra. Ipak, Marina je škrta na riječima, ne želeći ni potvrditi ni demantirati ove tvrdnje.

Tijekom televizijskog intervjua 2018., Marina je otkrila svoju sve veću fascinaciju šamanizmom i njegovom dubokom vezom s esencijom duše. Istaknula je svoje prihvaćanje ovog duhovnog putovanja, naglašavajući važnost usklađivanja vlastitog života sa srži duše. Kada su je ispitivali o svojoj evoluciji u bijelog čarobnjaka, samouvjereno je tvrdila svoju predanost ovom duhovnom putu.Za vrijeme moje odsutnosti, okolina doživljava potpunu transformaciju, okupana čistim i besprijekornim bijelim sjajem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *