Napeto pred porođaj: Kaća jako zabrinuta, ne zna može li da se osloni na Darka, pa druge moli za pomoć - i ona će mu rodit dijete pa razvod?
Breaking News

Napeto pred porođaj: Kaća jako zabrinuta, ne zna može li da se osloni na Darka, pa druge moli za pomoć – i ona će mu rodit dijete pa razvod?

Pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina s nestrpljenjem su dočekali svoju kćerku. Vrlo angažirana na društvenim mrežama, Katarina sa svojim pratiteljima dijeli djeliće iz svakodnevnog života i odgovara na razne upite. Nedavno je na Instagramu objavila autentičnu objavu kojom izražava želju za podrškom u ovim teškim vremenima.

Popraćena fotografijom koja ističe njezinu poodmaklu trudnoću s Darkom, Katarina je izjavila: “Za svaku ženu dolazak bebe predstavlja važan događaj, ali tjeskoba oko poroda može biti ogromna. Tijekom ovih razdoblja podrška je ključna za svaku ženu. Stoga , jedva čekam čuti vaša razmišljanja i iskustva o sudjelovanju očeva tijekom poroda.Nakon objave rođenja njihove kćeri, poznati folk umjetnik otkrio je koja je inspiracija iza zajedničkog izbora da je nazovu Srna.

“Ime koje smo dogovorili je Srna, zaključak je do kojeg smo došli razgovorom između Kaće i mene. Jako cijenim to ime i nadam se da će tako i ostati. Bude li promjena, to će Kaća odrediti, zasad je je Srna”, izjavila je pjevačica u emisiji “Ekskluzivno”. Uz to, podsjetimo, Katarina je nedavno otkrila kako ima kilu u želucu zbog koje će morati na operaciju.

Bebino stopalo je zaklonjeno, a na trbuhu malo iznad pupka vidljiva je kila. To je bilo nešto s čime sam se susreo u djetinjstvu, ali postalo je primjetno tek kad mi je trbuh počeo oticati. Liječnik je rekao da je operacija jedini lijek koji će se dogoditi kada odlučim prestati imati djecu. Trenutačno, izjavila je, ne mogu ništa učiniti. Darkova supruga zaprepastila je svoje pratioce otkrivši da se u trudnoći ugojila samo tri kilograma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *