Ima 15 godina i ovako se oblači za školu: Stajling Nike Tošić svi komentarišu, a frizura je tek posebna priča
Breaking News

Ima 15 godina i ovako se oblači za školu: Stajling Nike Tošić svi komentarišu, a frizura je tek posebna priča

Modni odabir Nike Tošić za školu iznenadio je sve. Nika Tošić, mlađi izdanak Jelene Karleuše i Duška Tošića, osvanula je kao jedna od najpoznatijih tinejdžerica na društvenim mrežama. Njezina spontanost i šarm zainteresirali su javnost, pa se sve više priča o stilskim odabirima Nike Tošić.

Početkom rujna Nika je krenula na srednjoškolsko putovanje i gotovo svaki dan sa svojim pratiteljima dijeli novosti o svojim prvim iskustvima. Modni izbori Nike Tošić oduševili sve roditelje – Novosti za srednje škole. Tek sam započela svoje srednjoškolsko putovanje i želim ispričati svoja dosadašnja iskustva. Nažalost, predavanja su mi prilično neugodna. Kada pokušavam komunicirati s drugima postavljajući pitanja kao što su: “Gdje ste prije pohađali školu?” odgovori su često:

Kako mogu steći prijatelje? Svi su me tako tretirali. Želim provoditi vrijeme s nekim, ali ostajem bez prijatelja. Iako imam poznanike iz osnovne škole koji su sada u mom razredu, čini mi se da su te veze nevažne jer potječu iz moje prošlosti. Ako se ovo nastavi, kako ću ikada stvarati prijateljstva u srednjoj školi? Iskreno, prilično je neugodno. Iako znam da je školska godina tek počela, osjećao sam se ponukanim podijeliti svoje trenutne osjećaje. Atmosfera iu razredu iu odjelu prilično je neugodna – zapravo vrlo neugodna.

Ne prenosim nikakvu mržnju, ali situacija je dosta iritantna! Ovo je samo privremena faza; imamo još vremena pred sobom. Nemam negativnih osjećaja ni prema kome ni prema školi. Ipak, jasno je da se čini da se svi trenutačno osjećaju nelagodno. Nika je nedavno utvrdila da kada netko pokaže nezainteresiranost, nema smisla nastaviti razgovor. Osim njezinih primjedbi vezanih uz školu, tinejdžerice često primjećuju što Nika odabire obući za razred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *