Cure novi stravični detalji nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Cazina, brza vožnja, alkohol? Preminuli u bolnici, dijete (2) ima teške povrede
Breaking News

Cure novi stravični detalji nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Cazina, brza vožnja, alkohol? Preminuli u bolnici, dijete (2) ima teške povrede

Na mjestu nesreće Esad je odmah dobio reanimaciju; međutim, nakon što je prebačen u bolnicu s kritičnim ozljedama, naposljetku je preminuo. Tragični događaj koji je odnio živote bračnog para Esada i Almedine Hajdarević iz Bosne i Hercegovine bio je toliko razoran da je doveo do zatvaranja autoceste u Austriji više od sat vremena.
Mora se napomenuti da, iako brojni pojedinci tvrde da su udarili čovjeka i potom izletjeli s ceste, netko bi se mogao zapitati je li riječ o prevelikoj brzini. Jesu li možda konzumirali alkohol?

U petak oko 16:25 dogodio se tragičan incident na austrijskoj autocesti. Kako javljaju austrijski mediji, Esad Hajdarević (33) udario je u vozilo 65-godišnjeg Austrijanca koji je putovao ispred njega.Nakon sudara Hajdarevićev automobil izgubio je kontrolu, udario u zaštitnu ogradu i klizio dok se nije zaustavio među drvećem na padini. U vozilu su bili Esad, njegova 28-godišnja supruga Almedina i njihovo dvogodišnje dijete.

Na mjestu događaja, Esadu je primijenjen CPR prije nego što je prevezen u bolnicu s kritičnim ozljedama, gdje je na kraju podlegao. Almedina je također zadobila teške tjelesne povrede od kojih je preminula u bolnici. Vozač, star 65 godina, uspio je zaustaviti svoje vozilo nakon sudara i prošao neozlijeđen. A12 je zbog nesreće bio zatvoren otprilike sat i pol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *