Zbog nje su se razveli Keba i Olja: Četrdeset godina braka u senci sramne odluke - samo je htio mlađoj da ga stavi
Breaking News

Zbog nje su se razveli Keba i Olja: Četrdeset godina braka u senci sramne odluke – samo je htio mlađoj da ga stavi

Mnogi se ljudi upuštaju u veze ili brakove ne razmišljajući o šansi da bi njihov partner na kraju mogao odabrati nekoga drugoga. To često dovodi do slomljenog srca i pustošenja. S druge strane, pojedinci koji se nađu u javnosti moraju skrivati ​​svoje okolnosti, a danas otkrivamo detalje o krahu Kebine veze.

Svakim danom se razvrgnu odnosi unutar domene domaće pop kulture, a neki traju i po četrdesetak godina. Primjer je Kebina ženidba, za koju se ne zna da je svojedobno uključivala i razvod od Olje. Postaje sve jasnije da ljubav može biti nepredvidiva, pa čak i najotpornija partnerstva mogu propasti pod velikim pritiskom. Trajna obveza “dok nas smrt ne rastavi” često se zanemaruje, budući da se parovi nekada smatrali neraskidivim, sada se suočavaju s ozbiljnim izazovima. Svjedoci smo ere koju karakteriziraju značajni razvodi, iako nisu svi pogođeni ovim društvenim trendovima.

Prije otprilike dva desetljeća Ljiljana Jevremović pojavila se s tvrdnjom da je pjevač biološki roditelj njezine kćeri Ine. Iako je Folker u više navrata demantirao ovu optužbu, pitanje je na kraju dospjelo do suda u Strasbourgu. Ipak, nije uspio iznijeti niti jedan dokaz kojim bi potkrijepio svoje tvrdnje.

Čak i uz potvrdu očinstva, pokazao je malo interesa za razvijanje bliže veze sa svojom izvanbračnom kćeri, unatoč zakonskoj obvezi da je uzdržava. Keba je 2013. raskinuo brak s Oljom nakon Ljiljaninovog zahtjeva za većom alimentacijom. Neposredno prije razvoda prenio je vlasništvo nad nekretninom na suprugu.

Medijski napisi sugeriraju da je razvod samo proceduralna formalnost, jer par nastavlja zajednički život u šarmantnom domu na Bežanijskoj kosi, pokazujući ljubav koja se, čini se, produbila. Povodom ovog značajnog dana u njihovoj trajnoj vezi, pjevač je svoje osvrte iznio na Instagramu, ističući značaj koji ima tijekom godina. Dok su Keba i Olja obilježili četrdeset godina veselog braka, snalazeći se kroz razne izazove, njihov sin Igor i njegova bivša supruga Severina Vučković nailazili su na muke u potrazi za srećom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *