Zaljubljen sam u tebe još uvijek: Bivša žena Željka Joksimovića za rođendan dobila poruku koja nije smjela da ugleda svetlost dana
Breaking News

Zaljubljen sam u tebe još uvijek: Bivša žena Željka Joksimovića za rođendan dobila poruku koja nije smjela da ugleda svetlost dana

Bivša supruga Željka Joksimovića angažirana je na društvenim mrežama. Na svoj rođendan primila je poruku u kojoj stoji: “Još uvijek sam zaljubljena u tebe”, osjećaj koji je, na temelju slika koje je Antonio Ahel objavio na Instagramu, trebao ostati privatan.

Javnost je vrlo brzo postala oduševljena nevjerojatnim izgledom bivše supruge Željka Joksimovića nakon pokretanja njezinog Instagram profila. U početku je njezin osobni račun sadržavao dragocjene obiteljske trenutke i fotografije s njezinom kćeri Minom i njezinim svekrom. No, nedavno je sa svojim pratiteljima počela dijeliti događaje iz svoje prošlosti putem videa i fotografija. Naime, rado se prisjeća godina provedenih u braku s poznatim glazbenikom.Vesnina odluka da podijeli slike iz albuma s vjenčanja javnosti i medijima doznaje da je kantautorica na dan vjenčanja imala upola manje kilograma, a nosila je kraljevsko plavo odijelo, a kum joj je bio glumac Nenad Jezdić.

Supruga Željka Joksimovića svakoga dana donosi zanimljiv sadržaj koji je u skladu s novinarskim standardima, što ga čini vrlo atraktivnim i svakako otvorenim za nagađanja. Čini se da je današnja objava, na primjer, izazvala pomutnju, situacija za koju mnogi sumnjaju da je bila namjerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *