Razvode se Aleksandra i Filip: Ona je potvrdila da je kad tad moralo doći do kraja - nije ovo odjednom, dugo mi ne živimo..
Breaking News

Razvode se Aleksandra i Filip: Ona je potvrdila da je kad tad moralo doći do kraja – nije ovo odjednom, dugo mi ne živimo..

Astrologinja Ružica Kralj ranije je za “Radio svetski” podijelila saznanja o skorom razvodu poznatog para. Ipak, njihova razdvojenost još nije na pomolu jer bi Aleksandra i Filip prvo trebali dobiti još jedno dijete. Aleksandra je prije nekoliko mjeseci primijetila da Aki više voli brata nego sestru (smijeh). Budući da za njega nisu napravljeni nikakvi aranžmani, dolazak sljedećeg djeteta dogodit će se kada bude bilo dobro. Iako bih osobno volio imati kćer u ovoj fazi, sigurno neću ovo predugo odgađati. Moj cilj je imati barem dvoje djece.

Povodom rođenja drugog djeteta, Ružica Kralj oglasila se povodom veze Aleksandre i Filipa.Uvjeren sam da će zajednica između Lava i Djevice na kraju doći kraju, što će navesti Alexandera da se rastane od Philipa. Iako je njihov brak utemeljen na ljubavi, ta ljubav ima rok trajanja, a Aleksandra će vrlo vjerojatno pronaći drugog muškarca koji će joj ući u život.

Ružica je izjavila da joj je sudbina imati najviše troje djece, a sljedeće godine očekuje djevojčicu. Ona vjeruje da će muškarac naznačen u njezinom horoskopu pronaći uspjeh i prosperitet, iako ne u području javnog života. Dok se ljudi i dalje nadaju da će se njezina predviđanja o djeci ostvariti, ostaje zajednička želja da budućnost veze Alexandre i Philipa ne bude u skladu s njezinim predviđanjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *