Dragana Mirković boluje od neizliječive bolesti: "Neću još dugo,"– suočena sa zdravstvenom nedaćom prinuđena da pije lijekove do kraja svog kratkog života
Breaking News

Dragana Mirković boluje od neizliječive bolesti: “Neću još dugo,”– suočena sa zdravstvenom nedaćom prinuđena da pije lijekove do kraja svog kratkog života

Iako bi se njezin život u početku mogao činiti bajkom koju karakteriziraju slava i postignuća, nosio je i neizbježne posljedice, poput zdravstvenih problema s kojima se susrela posljednjih godina. Dragana je prije nekoliko godina otkrila da joj je štitna žlijezda pretrpjela znatno oštećenje, zbog čega je do kraja života morala uzimati neophodne lijekove.

Dragana je iskreno ispričala: “Moji problemi sa štitnom žlijezdom proizlaze iz moje sklonosti šutnji. Kad osjetiš knedlu u grlu, postoji želja da se izraziš, ali obuzdaš tu želju; to je bolno, a on stvarno razumije kako to Vi znate istinu, kao i svi oko vas, ali svi smo odlučili šutjeti kako bi se izborila s bolešću, Dragana je odlučila ne samo ustrajati u svojoj terapiji, već i transformirati svoj način života i unijeti blagotvorne promjene u svoju svakodnevicu. rutinski.

Insajder blizak pjevačici otkrio je da je odabrala prirodne suplemente namijenjene detoksikaciji organizma i značajnom poboljšanju rada štitnjače. Predstavnik za “Alo!” izjavio je: “Ovi prirodni dodaci za detoksikaciju pomažu tijelu i pojačavaju rad štitnjače.” Osim što je uvela dodatke prehrani, Dragana je prilagodila i prehranu, a taj prijelaz za nju nije predstavljao nikakvu poteškoću jer već uspješno kontrolira svoju težinu. Priznaje da je hranjiva prehrana najbolja zaštita od starenja. Očekuje se da će ovaj ažurirani režim poboljšati funkciju njezine štitnjače i ponuditi dodatne prednosti.

Iako se Dragana trenutno osjeća dobro, njezina posvećenost zdravlju motivira je da iskorištava svaku priliku da poboljša svoje zdravlje i ublaži probleme sa štitnjačom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *