Trudna Dalila Dragojević? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu!
Breaking News

Trudna Dalila Dragojević? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu!

Dalila Dragojević, bivša reality zvijezda, nije mogla sakriti emocije jer se preselila u Sjedinjene Američke Države zbog nove ljubavne veze u kojoj uživa već neko vrijeme.Dalila je svoj 31. rođendan odlučila obilježiti na osebujan način te ga je provela u Americi sa svojim dečkom. Kako bi odala počast ovoj posebnoj prekretnici, odlučila je istražiti poznate znamenitosti diljem Sjedinjenih Država, što je rezultiralo putovanjem punim uzbuđenja i novih avantura.

Zbog komentara njezinih prijatelja i poklona koje je dobila, korisnici društvenih mreža brzo su zaključili da Dalila doživljava drugačiji scenarij. Uz slike s privatnog druženja, Dalila je na svom Instagram profilu podijelila i dirljivu poruku u kojoj je pokazala rođendanski poklon koji je dobila. U moru ružičastih i crvenih balona Dragojevićeva sreća bila je nepogrešiva. Međutim, prijateljičin tekst u kojem je Delilah nazivala “debelom” – izraz koji se često šaljivo koristi prema budućim majkama – samo je pojačao njezinu nesigurnost.

U poruci prijateljice stoji: “Dragi moj punašni suputniče, nadam se da ćeš imati divan rođendan i želim ti sve najbolje u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *