Konačno krenuo dalje a sad je pokazao rasnu plavušu, ovo muškarčina sad plodi: Prvo pojavljivanje Karleušinog muža s novom ženom
Breaking News

Konačno krenuo dalje a sad je pokazao rasnu plavušu, ovo muškarčina sad plodi: Prvo pojavljivanje Karleušinog muža s novom ženom

Karleušin bivši partner već duže vrijeme uživa s drugom. Bojan Karić započeo je ljubavnu vezu s pop senzacijom Karleušom 2004. godine. Na vječnu ljubav zavjetovali su se u rujnu, no brak im se raspao samo nekoliko mjeseci kasnije. Nakon ovog rastanka, iskusni poduzetnik s Mašom je otkrio pravu ljubav.

Karleušin bivši suprug svih ovih godina šutio je o njihovom braku i kasnijem razvodu, preferirajući miran i privatan život. U srpnju 2007. oženio se Mašom Nikolić, kćeri poznatog redatelja Bože Nikolića i sestrom pjevačice Jovane Nikolić. Njihovu sreću dodatno je obogatilo rođenje blizanaca Teodora i Tare.

Inače, Bojan se voli kloniti pretjerane uočljivosti, pa je fotografija njega i njegove supruge Maše od prije dvije godine za mene ugodno iznenađenje. Par je slavio 25. srpnja. U 2022. godini obilježit će petnaestu godišnjicu braka, a u čast ove značajne prigode Karić je objavio njihovu iskrenu zajedničku fotografiju, koju je poprskao nježnim riječima.
Sretna godišnjica, ljubavi moja! Čini se kao da je proteklih petnaest godina prošlo u trenu, kao jedna godina. Veselim se sljedećoj tisućici koju ćemo potrošiti zajedno – napisao je Bojan Karić.

Čini se da bivši Karleušin partner, koji je sklopio brak s Mašom, zrači srećom. Ipak, ovogodišnja premijera filma “Sunday in Honour of Jay Ramandanovski” nije prošla bez prisustva ovog naizgled besprijekornog para. Već po dolasku privukla je sva pozornost na njih i napravila pravu senzaciju na crvenom tepihu. Njihova blistava prisutnost očarala je sve prisutne.

Upravo na današnji dan u tekućoj godini obilježena je nova obljetnica: 25. srpnja… Značajnih 17 godina… “Ja biram tebe, u dobru i zlu”, zapisao je u tom trenutku Karić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *