Da li je ljepša od majke: Kćerka Suzane Mančić se razvela od dvije decenije starijeg muža, a sada ga Suzana uzjahala? Skinula se, sve pokazala na izvolite
Breaking News

Da li je ljepša od majke: Kćerka Suzane Mančić se razvela od dvije decenije starijeg muža, a sada ga Suzana uzjahala? Skinula se, sve pokazala na izvolite

Suzana Maničić uporno je jedna od najljepših Beograđanki. I sada, u svojim sedamdesetima, cijenjena voditeljica ponosi se svojim nevjerojatnim izgledom. Njenu lepotu i šarm nasledile su ćerke Teodora i Natalija, koje su potomci njenog braka sa Nebojšom Kunićem.Za razliku od Natalije, koja se majci često pridruži na gradskim svečanostima, Teodora Kunić već je duže vrijeme izbivala iz javnosti. Još 2015. godine u medijima su se vrtjele rasprave oko nasljednice Suzane Mančić kada se udala za dvadeset godina starijeg austrijskog poduzetnika. Ceremonija se održala u Las Vegasu, a njezina majka nije bila prisutna na toj prigodi.


Teodorin brak, koji se odvijao između San Francisca i Beča, trajao je tri godine prije nego što ga je odlučila privesti kraju. “Uistinu sam uživala u svojim putovanjima i fantastično sam se provela”, razmišljala je. S vremenom je shvatila da takav način života nije u skladu s njezinim željama. Kao i svaka majka, ukazala mi je povjerenje u vezi s izborom razvoda, a ja sam bila prisutna da joj ponudim svoju podršku. Međutim, otkrio sam da je to neizmjerno teško; Završavala sam u suzama nekoliko dana”, prisjetila se tog vremena Suzana Mančić.

Ovog ljeta majka i kći uživaju na moru i tako imaju divnu priliku promatrati Teodorinu transformaciju. Je li ljepotom nadmašila svoju poznatu majku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *