Od sudbine se pobjeći ne može: Najteža bitka Zlate Petrović i najveći gubitak do sad
Breaking News

Od sudbine se pobjeći ne može: Najteža bitka Zlate Petrović i najveći gubitak do sad

Zlata Petrović već godinama u javnosti slovi za jednu od najzanosnijih i najljepših figura, no, poput mnogih žena, često se bori s kilogramima. Trenutno je dijeta Zlate Petrović dijeta koju će sigurno poželjeti isprobati sve žene…Nedavno je otkrila tajnu postizanja idealne figure i shvatila da je prakticiranjem trendi “autofagije” uspjela održati svoju ljepotu.

– Pjevačica je nedavno ispričala da je otkako je krenula s autofagijom skinula šest kilograma. Uspješno je eliminirala višak kilograma oko ruku koji ju je mučio. Osim toga, došlo je do značajnog gubitka masnoće u trbuhu i struku, što je velika briga za žene. Koža joj je postala mnogo čistija, iako joj je cijelo tijelo prošlo kroz proces čišćenja, prenose Novosti.


Moj doručak u deset ujutro sastoji se od banana, datulja, jabuka, pa čak i cikle, u kombinaciji s orašastim plodovima ili chia i lanenim sjemenkama. Za ručak uživam u kuhanim jelima od graha, graška i mahuna, ali ih pripremam bez kuhanja. Za večeru se ponavljaju isti obroci. Godinama ne jedem kruh, a ni gazirana pića ne vole. Završavam obroke do 18 sati i smatram da sam zadovoljan do deset ujutro.

Naravno, kako se kaže, svaki početak je izazovan, a Zlati je bilo teško priviknuti se na strogu dijetu.Prvih 15 dana pokazalo se kao izazov za mene; Došlo mi je da glodam zidove! Bilo je slučajeva da sam prekidao autofagiju uživajući u nezdravoj hrani ili konzumiranju alkohola tijekom večernjih izlazaka, ali sam se uvijek sutradan vraćao prijašnjoj rutini, kako su Novosti ranije objavile.Zlata, koja pazi na svoj izgled i imidž, napomenula je: “Ako primijetim da sam malo pretjerala i dobila koji kilogram, kažem si: ‘Pa, gospođo, vrijeme je da se posvetite prehrani!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *