Ko je novi dečko Meline Džinović: On je uspješan i bogat, evo koliko je stariji od nje
Breaking News

Ko je novi dečko Meline Džinović: On je uspješan i bogat, evo koliko je stariji od nje

Modna dizajnerica Melina Galić nedavno je raskinula brak s Harisom Džinovićem, a nakon što su mediji objavili da su se razišli, zavladala je velika znatiželja javnosti oko ovog bivšeg para.

– Više od mjesec dana Melina boravi na Azurnoj obali. Kao što ste svjedočili, ona se nije javno oglasila povodom razvoda od Harisa. Žena je svoju prošlost ostavila iza sebe i krenula naprijed. Sa težnjama za svoju budućnost, ona želi živjeti u potpunosti i uživati ​​u životu, željno iščekujući svježa iskustva koja joj ovo novo poglavlje nudi. Iako preseljenje nije mali podvig, prilagodila se s lakoćom. Nova poznanstva… – primijetio je za Blic upućeni izvor.

Svima je vidljivo da je brak Melin i Harisa s vremenom znatno izblijedio, pa se počelo nagađati kada će doći do njihovog razvoda. Dok se njihov odnos počeo kvariti i prije nego što je ona otišla iz obiteljske vile, uspješno je skrivala da je pravi razlog prekida braka muškarac kojeg je upoznala prošle godine, s kojim je započela ljubavnu vezu. Otkrio je to izvor koji priznaje da ovaj čovjek već dugi niz godina slovi za jednu od najtraženijih osoba u javnosti.

Njezin novi emotivni partner, koji je ne samo imućan i utjecajan, već i izrazito privlačan, važi za najtraženijeg muškarca od njegova dolaska. Njegova kombinacija bogatstva, moći i lijepog izgleda bila je dovoljna da osvoji Melinu, koja se godinama osjećala neispunjeno u braku. Oni grabe svaku priliku da provedu vrijeme zajedno, a on je obasipa raskošnim darovima i nježnošću, zbog čega se osjeća poput zaljubljene tinejdžerice. S obzirom na to da mu je karijera na prvom mjestu i želi zadržati neoštećen imidž u javnosti, odlučili su svoju vezu držati u tajnosti što je duže moguće. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su romansom i često je zadirkuju kako napokon ima partnera koji je istinski nadopunjuje – prema izvorima, par je viđen u njegovom luksuznom stanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *