Kakva muškarčina, kao iz džungle gorila! Emina Jahović blista u njegovom zagrljaju: Pjevačica zaintrigirala objavom
Breaking News

Kakva muškarčina, kao iz džungle gorila! Emina Jahović blista u njegovom zagrljaju: Pjevačica zaintrigirala objavom

U sektoru zabave ona je zapažena osoba u časopisima. Iako svoje ponašanje može opisati kao sramežljivo, predstavljajući se kao tihu i suzdržanu, njezin je kreativni genij ono što svaku akciju potiče sa svrhom. Pedantno osmišljava iskrenu karijeru i javni imidž koji je dovoljno komercijalno privlačan da zaokupi širu publiku, istovremeno zadržavajući dojam tajanstvenosti i nedostupnosti.

Godinama je novinske stupce okupirala rasprava o tome tko će nakon razvoda dobiti božanstveno nježno srce. Ipak, kao što Emina prenosi u svojim stihovima, “Okupit ću vas sve” i “Samo se probudim jača”, njezine najnovije fotografije odišu snagom – nježna žena koja utjelovljuje mušku energiju, praćenu aurom radosti, kako je primijetio Presmediji.

Jahović je za krstarenje odabrala voluminozno bež odijelo brenda “mybestfriend”, koje je dopunila plijenim “sacredgeometry” naočalama. Nakon impresivne brojke, Emina izgleda preferira dizajnere iz Turske.Suštinsko pitanje ostaje: tko je dasa koji drži osmijehe u zagrljaju? Iako je Hasan Kasan poznat kao poslovni čovjek, umjetnik i filantrop, specifičnosti njihovog odnosa ostaju nejasne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *