Dragana Mirković saopštila šok odluku: Ipak ne dolazi do prekida, i dalje je zaljubljena kao prvog dana!
Breaking News

Dragana Mirković saopštila šok odluku: Ipak ne dolazi do prekida, i dalje je zaljubljena kao prvog dana!

Na svečanom otvaranju Sava centra, poznata regionalna glazbena ikona Dragana Mirković zablistala je u elegantnom crnom kombinezonu i plijenila poglede svih prisutnih. Unatoč tome, ono čega mnogi nisu svjesni jest da ovo mjesto za nju čuva mnoštvo uspomena koje su značajno utjecale na njezinu karijeru.Dragana je istaknula da Sava centar za nju ima poseban značaj jer je tu 1984. godine snimila svoj album prvijenac i osvojila prvu nagradu na Međunarodnom sajmu glazbe “MESAM”. Ta su iskustva obilježila početak njezine uspješne karijere i ostala su nezaboravni trenuci njezina života.

Pjevačica je istaknula značaj koncerata koje je održala 1995. godine, ocijenivši ih posebno vrijednima jer simboliziraju ostvarenje njezinih težnji. Dodatno je istaknula humanitarni koncert iz 2010. godine, istaknuvši ga kao posebno potresnu prigodu koja joj je ostala u trajnom sjećanju.

Moja veza sa Sava centrom datira iz 1984. godine, godine kada sam snimio svoj album prvijenac, koji je označio početak moje karijere. Na Međunarodnom sajmu glazbe, poznatom kao “MESAM”, ostvario sam izuzetan podvig osvojivši prvu nagradu, što je za mene bilo nevjerojatno iskustvo. Nakon toga, 1995. imao sam koncerte koji su bili neizmjerno značajni; predstavljali su sve čemu sam oduvijek težio, osobito u to vrijeme, budući da su bili, u neku ruku, “izrađeni od štapa i konca”. Potom sam 2010. godine sudjelovao na humanitarnom koncertu, što je još jedan dodatak mnogim lijepim uspomenama koje imam za Sava centar.

“Moja energija je vječna. Pokreće me ljubav prema ljudima, glazbi i mojoj publici. Općenito sam pozitivna i vesela osoba, što mi je omogućilo da tijekom godina održim istu razinu energije koju sam imao na početku . Samo ljubav to može postići. Iako ne izvodim koncerte samo da bih raspravljao o pločama, moja strast za publikom ostaje jaka učinit će to na duboko emotivan način”, rekla je Dragana Mirković u razgovoru za Kurir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *