Rada Manojlović priznala sve o novom dečku: On voli mene, a reakcija njegove žene…
Breaking News

Rada Manojlović priznala sve o novom dečku: On voli mene, a reakcija njegove žene…

Romantični život Rade Manojlović već duže vrijeme plijeni pažnju javnosti. Nakon medijskih nagađanja o njezinoj vezi s oženjenim šoferom, pjevačica je odlučila šutjeti dulje vrijeme. Međutim, kada je na kraju progovorila o tome, demantirala je optužbe o braku svog partnera i potvrdila da je u sretnoj vezi, te je također podijelila svoju želju da se uda.

U nedavnoj epizodi emisije “Amidža Show” dečko Rade Manojlović pojavio se kao značajna tema vezana za njen album, što ju je navelo da ovog puta iskreno iznese svoje mišljenje. “Neću otkriti istinu o tome, ali razmislite kako bi njegova žena odgovorila da je na mom mjestu. Možda je oženjen”, dodala je Rada i dodala komentar. Priroda naše veze je ukorijenjena u poslu. Možda me osvojila njegova strast prema vožnji. Ovo je čovjek kojemu je iskreno stalo do mene, baš kao što se može emocionalno povezati sa snimateljem koji bilježi tvoje doživljaje – završila je svoju priču.

BONUS:
Spajanje elemenata: Kad se voda sa sjemenkama lana ohladi, u smjesu umiješajte naribani krumpir i crveni luk. Provjerite jesu li sve komponente dobro izmiješane dok se ne postigne jednolika tekstura. Ako vam se smjesa čini previše tekućom, nježno je pritisnite kako biste dobili gustu pastu koja će olakšati nanošenje za premazivanje. Za primjenu na prstima ruku i nogu: ako osjetite nelagodu u prstima ruku ili nogu ili imate problema s petama, smjesu nanesite izravno na zahvaćeno područje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *