Posle nekoliko mjeseci tišine konačno stigao dokaz: Evo u kakvim su zaista odnosima Brena i Prija
Breaking News

Posle nekoliko mjeseci tišine konačno stigao dokaz: Evo u kakvim su zaista odnosima Brena i Prija

Intrige oko veze Lepe Brene i Aleksandre Prijović ne jenjavaju. Nakon što je Brena u dva navrata gostovala na Priyinim koncertima, počele su kružiti glasine o mogućem razlazu između nje i njezine mlađe kolegice, koja je s njezinim suprugom također povezana kao šogorica. Novinar je postavio pitanje: “Pokušava li poznata pjevačica oboriti Prijin rekord u glavnom gradu Hrvatske?

Brena je kratko odgovorila, rekavši: “Iako je Aleksandra možda zvijezda u usponu, još uvijek ima nas koji ustrajemo u podučavanju.” U središtu intervjua bila je veza između Lepe Brene i Aleksandre Prijović, koja se nametnula kao žarište razgovora, a mnogi su naveli na spekulacije da je njihov odnos pokvaren. Ipak, jasno je da to nije takva situacija jer Aleksandra gaji veliko divljenje prema svojoj starijoj kolegici i ženi koja je odgojila njezina supruga. Vidjelo se to i na sinoćnjem koncertu Nikosa Vertisa, na kojem je kao gošća bila i Brena. Aleksandra i Filip proslavili su Brenin nastup i time još jednom pokazali da je obitelj Živojinović potpuno složna.

BONUS:

Možda ste doživjeli neugodnost kada ste shvatili da, unatoč temeljitom pranju u perilici, ostaju mrlje na manžetama i ovratniku vaše košulje. Ovo pitanje svakako može biti frustrirajuće; međutim, postoje učinkovite tehnike za rješavanje tih tvrdokornih tragova. Kada pripremate košulje za pranje, važno je imati na umu da područja oko vrata imaju tendenciju nakupljanja više ulja, jer su podložna većoj proizvodnji ulja i znoja s kože.

Kao rezultat toga, određeni dijelovi košulje podložni su upornim mrljama koje može biti teško ukloniti. Kako biste izbjegli stvaranje ovih mrlja, savjetuje se pranje košulja na minimalnoj temperaturi od 60 stupnjeva. Unatoč tome, prije stavljanja u perilicu potrebna je određena priprema. Učinkovita metoda za pripremu košulja za pranje uključuje miješanje 3 decilitra tople vode s čepom tekućeg deterdženta za pranje rublja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *