Trudna Viki Miljković ne skida osmijeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kakav joj je stomak
Breaking News

Trudna Viki Miljković ne skida osmijeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kakav joj je stomak

Godine 2007. Dragan Tašković i Viki Miljković iz Taška odlučili su svoju dugotrajnu ljubavnu vezu ozvaničiti brakom. Iako su zbog razlike u godinama i Taškovićevog ranijeg braka nailazili na otpor obitelji, par je bio nepokolebljiv u predanosti jedno drugome, ulažući značajne napore da njeguju svoju ljubav. Nakon 13 godina suživota, na kraju su donijeli odluku da će se vjenčati i zavjetovati jedno drugome na vječnu ljubav.

Njihovo partnerstvo, nakon 16 godina zajedničkog života, predstavlja izvanredno postignuće za obje osobe. Vikin prvi brak s Tašketom naišao je na sumnje njezine obitelji; usprkos tome, njihova odlučnost da ostanu zajedno, zajedno s njihovim preseljenjem u inozemstvo, pokazala je njihovu predanost. Tijekom tog razdoblja, Vika je često zamišljala svoje vjenčanje, zamišljajući sebe u prekrasnoj bijeloj haljini.

31. siječnja 2007., na dan svog vjenčanja, odabrala je bijelu haljinu koja je elegantno prigrlila njezinu trudničku figuru, pojačanu prekrasnim zlatnim detaljima. Značaj ove nezaboravne prigode dala je nazočnost njezinih najbližih prijatelja i obitelji, posebice sina Andreja. Iako je ovaj trenutak imao duboko osobno značenje, on također bilježi istinsku sreću koju dijele Vika i njezina kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Tog dana njihov je odnos ušao u novu fazu, a godinama, posebice kroz suradnju na “Zvijezdama Granda”, samo je jačao. Dok mnogi vjeruju da je prilika za roditeljstvo izmakla, Viki pokazuje da se težnje itekako mogu ostvariti. Viki Miljković, rođena 18. prosinca 1974. u Nišu, nameće se kao značajna osoba balkanske glazbene scene. Njezin glazbeni put započeo je 1990-ih izdavanjem debitantskog albuma “Bad Luck” 1993. Ovo prvo izdanje brzo je zaokupilo interes javnosti i najavilo početak njezine uspješne karijere.


Prijelomni trenutak dogodio se 2003. godine kada je objavila album “Mahi, mahi” koji je doživio izuzetan uspjeh diljem Balkana. Himne poput “Coca-Cola”, “If Only You Were Here” i “Million Dollars” postale su istaknuti favoriti tijekom koncerata i proslava. Viki je stekla priznanje kao pjevačica poznata po svojoj sposobnosti da privuče publiku svojim emotivnim nastupima. Osim svog muzičkog talenta, afirmisala se i kao trajni član žirija “Zvezda Granda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *