Na ovaj zagrljaj Neda je čekala 50 godina: San je konačno java, svi čestitaju
Breaking News

Na ovaj zagrljaj Neda je čekala 50 godina: San je konačno java, svi čestitaju

Javnost ustrajno zaintrigira emotivni partner Nede Ukraden. Ipak, pjevačica je vješto čuvala privatnost svog osobnog života, svjesna da je u braku s Milanom Bilbijom, koji je od nje stariji 14 godina. Nadalje, spekuliralo se oko njezine veze sa Sašom Popovićem.

Ti su izbori donijeli u mladosti, a Neda nikada nije otkrila je li sreću otkrila u poznim godinama i s kim. Ipak, kad god bi bila uočena s muškarcem, njezini bi se obožavatelji zapitali je li njihova veza samo platonska ili među njima postoji neka dublja veza.Reakcija na njezinu posljednju fotografiju na kojoj je prikazala hrvatskog umjetnika Zvonimira Mihanovića bila je ista u cijelosti. Ipak, Neda je brzo raspršila glasine navodeći u opisu:

Divno je ponovno se povezati s tobom. Nakon pet desetljeća imam zadovoljstvo ponovno se susresti sa svojim cijenjenim prijateljem, uglednim hrvatskim umjetnikom Zvonimirom Mihanovićem, međunarodno priznatim.

Bonus:
Jabučni ocat, široko korišten prirodni proizvod, ima različite namjene u kuhanju, zdravlju i čišćenju. Evo nekoliko važnih detalja u vezi s jabučnim octom: Proces proizvodnje jabučnog octa počinje fermentacijom soka od jabuke, u kojoj kvasci pretvaraju šećere prisutne u soku u alkohol.

Sljedeća faza uključuje pretvaranje alkohola u octenu kiselinu djelovanjem bakterije Acetobacter, označavajući proces oksidacije. Jabučni ocat sastoji se od različitih komponenti, pri čemu je octena kiselina primarna tvar koja mu daje karakterističan kiselkasti okus i aromu. Osim toga, ocat je bogat esencijalnim nutrijentima u tragovima, uključujući vitamin C, vitamin B, kalij, kalcij i magnezij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *