Veljko ima samo jedan uslov: Evo u kakav vrtić idu Cecini nasljednici, lokacija sve iznenadila - Ceca uplakala, moli da se dijete spasi
Breaking News

Veljko ima samo jedan uslov: Evo u kakav vrtić idu Cecini nasljednici, lokacija sve iznenadila – Ceca uplakala, moli da se dijete spasi

Sinovi Veljka Ražnatovića svoj put započinju u vrtiću, a to je ustanova koju je njihova obitelj odabrala za njih. Mali Krstan Ražnatović u travnju je obilježio prvi rođendan, a njegovi roditelji sada su odlučili da je pravi trenutak da krene u vrtić.

Rujan je tako za njega i brata Željka obilježio početak, jer je njihov ponosni otac otkrio prve fotografije svog mlađeg sina prvog dana u vrtiću. I dok Bogdan uz pomoć majke Danijele čuva tromjesečnog sinčića Isaiju, roditelji su zaključili da je pravo vrijeme da Krstan krene na svoj vrtićki put.

U dvorištu vrtića preslatki dječak je oduševljeno pozirao, gdje je njegov stariji brat već upisan kao učenik. Krstan se u svakom pogledu ugleda na Željka i pridružuje mu se na nogometnim treninzima, pa ga polazak u vrtić nije nervirao. Ipak, željno iščekuje dan kada će moći krenuti u školu baš kao i njegov brat.Dok za njihovog srednjeg sina počinje novo značajno poglavlje, Veljko i Bogdana iskreno su podijelili svoje emocije, a fotografije koje je Veljko postavio na svoj Instagram izazvale su salvu komentara.

Kao i Željko, i Krstanovi roditelji odlučili su se za državni vrtić u Titelu, koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove obiteljske kuće. Njihov odgoj prati odgoj ostale djece, zadovoljavajući posebnu želju njihova oca Veljka.

BONUS:
Smrdibube, vrsta štetočina, mogu se pojaviti naizgled niotkuda i smetati svima okolo. Često ih privlači vrtno povrće, zbog čega ih je lako prepoznati na tim mjestima. Danas ćemo ispitati učinkovite strategije za rješavanje ovih neugodnosti.

Tijekom cijele godine naše domove, kako kuće tako i stanove, često napadaju smrdibube koje oštećujući povrće ugrožavaju i vrtove. Srećom, postoje brojne prirodne metode za njihovo uklanjanje.

Vrtlari često koriste različite tehnike kako bi iskorijenili neželjene nametnike iz svojih vrtova, a jedna od njih uključuje korištenje mješavine vode i sode bikarbone na njihovim biljkama. Ovaj specifični pristup pokazao je učinkovitost u borbi protiv smrdibuba, poznatih po tome što nanose značajnu štetu vrtnim biljkama.

Kao prirodna tvar, soda bikarbona je sigurna za biljke i doprinosi uspješnom vrtu bez štetnika. Kako bi učinkovito obranili smrdibube, vrtlari često koriste jake mirise češnjaka i metvice.

Smatra se da su jaki mirisi koje emitiraju ove biljke nepodnošljivi za smrdibube, zbog čega je pametna strategija postaviti ih u blizini ulaznih točaka poput prozora i ulaznih vrata kako bi spriječili ove dosadne insekte da uđu u dom. Srećom, češnjak i metvica su lako dostupni i mogu se koristiti u više oblika, kao što su svježe biljke, ulja ili ekstrakti. Osim toga, eterično ulje paprene metvice nudi obećavajuću alternativu koja bi mogla biti još učinkovitija. Kombinacijom nekoliko kapi ovog ulja s vodom može se napraviti otopina za prskanje pogodna za nanošenje na prozore, vrata i balkonske ulaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *