Ljubav je sada udvostručena, dva srca kucaju: Anastasija objavom raznježila sve
Breaking News

Ljubav je sada udvostručena, dva srca kucaju: Anastasija objavom raznježila sve

Uspomenu na Anastasiju Gudelj osvijetlili su njezini pratitelji. Sada živi mirnim i izoliranim životom sa suprugom, nogometašem, Anastasija Gudelj, koja je distancirana od obitelji, koristi svaku priliku da se osvrne na ljepotu svoje prošlosti. Zajedničko sjećanje zapalo je njezine pratitelje jer su na fotografiji članovi njezine uže obitelji s kojima je i dalje u pozitivnim vezama.

U sjećanjima Anastasije Gudelj najvažniji je značaj obitelji. Odmalena je shvaćala da je čar njihove veze sa svakom godinom sve dublja. Ujedinjeni zajedničkim iskustvima, njezina majka Ceca, brat Veljko, teta Lidija i Helena Ocokoljić čine jednu od najuglednijih i najskladnijih obitelji.

Danas, nakon niza godina, najvažnije je čuvati uspomene i pozitivne emocije u svom srcu, omogućujući vam da ih se prisjećate s osmijehom gledajući fotografije, tim više što svatko ima svoju jedinstvenu priču. Dok mnogi primećuju da je Veljko ostao nepromenjen, šteta je što Tasa nema na slikama brojnih pojedinaca. Ova će nas fotografija vječno podsjećati da dva srca i danas kucaju istom ljubavlju.

Prije nekoliko mjeseci simpatična Tasa podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj je njen suprug uz svog svekra Nebojšu Gudelja, prepoznatog po svojim ulogama nogometaša i trenera. Anastasija Gudelj prisjeća se i druge obitelji, posebno ističući trenutak kada ih je snimila kako sjede i zadubljene u telefone, uz kratak opis. Sin često odražava očevo ponašanje.

Više od godinu dana kružila su nagađanja o napetim odnosima između Anastasije i njezine svekrve Olivere. Pjevačevo oklijevanje da se suoči s tim pitanjem samo je pojačalo sumnje u podjele. Ipak, Nemanja je opovrgao sve optužbe o razdoru objavivši fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja.

Kao što vidite, Isami, potpuno se povukla iz medija; ona ne zahtijeva tu pažnju. Iako je zbog svog posla donekle aktivna na društvenim mrežama, ne može potpuno nestati. Uvriježeno je mišljenje da ju je u ovoj odluci vodila njezina majka Ceca, dugogodišnja voditeljica showa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *