Divne vijesti iz doma Marije Šerifović! Samo devet mjeseci nakon što je dobila sina pjevačica oglasila na sva zvona - sad sam ja u drug..
Breaking News

Divne vijesti iz doma Marije Šerifović! Samo devet mjeseci nakon što je dobila sina pjevačica oglasila na sva zvona – sad sam ja u drug..

Valja napomenuti da je njena ljubav prema sinu ogromna, do te mjere da samo devet mjeseci nakon njegovog rođenja tvrdi da postoji u drugoj dimenziji, izražavajući da joj ne treba nitko osim njega i Verice. Mnogi su joj čestitali na uspješnih devet mjeseci majčinstva! Verica ističe da se njezina majka boji da možda nikad neće pronaći emotivnog partnera sada kada ima sina jer je njezina fiksacija na njega sveobuhvatna.

Poruke čestitki pljušte! Pjevačica Marija Šerifović oduševila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama podijelivši djelić proslave devetog mjeseca svog sina. Marija je uz fotografiju svog razdraganog mladića izrazila svoje iskrene osjećaje riječima: “Moj ljupki čovječuljak, najdragocjeniji”, popraćena čestitkom za sjećanje na taj značajan događaj. Marija je u 39. godini, slaveći sina, svojim pratiteljima otkrila i razlog zašto koristi fiksne zubne proteze. S dozom humora objasnila je svoj izbor da ponovno stavi fiksnu protetiku na gornju i donju čeljust umjesto da ih ukloni. Na tu odluku utjecalo je njezino urođeno stanje četiri zuba manje, što je utjecalo na njezin zagriz i cjelokupnu estetiku čeljusti. Iako bi ovo osobno otkriće o poznatoj pjevačici mnoge moglo uhvatiti nespremne, ono naglašava važnost oralnog zdravlja i pokazuje kako naizgled mali problemi mogu značajno utjecati na svakodnevni život.

Za one koji su znatiželjni o mom izboru da stavim protezu u 39. godini, razlog je to što sam rođen s četiri zuba manje. Imam dva na dnu i tri na vrhu, s asom iznad kojeg slijedi tri. Ova konfiguracija ostavlja me bez drugog dva, bilo iznad ili ispod, računajući četiri zuba koja nedostaju od rođenja. Štoviše, čeljust mi je mala, a zagriz mi nije ispravljen… To je noćna mora, požalila se.

Nedavno je Marija Šerifović u javnosti progovorila o okolnostima smrti njenog brata. U svojim iskrenim razmišljanjima pjevačica je istaknula posebnu vezu koju je imala s bratom, otkrivši aspekte svog života i obiteljske tragedije s kojom se suočila, a koji dosad nisu bili podijeljeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *