Majku petero djece tuka0 do sm'rti, pa satima ovo radio od njenog tijela! Slučaj koji je užasnuo Srbiju: Bojan imao bizarnu odbranu - pustili ga da se brani sa slobode?
Breaking News

Majku petero djece tuka0 do sm’rti, pa satima ovo radio od njenog tijela! Slučaj koji je užasnuo Srbiju: Bojan imao bizarnu odbranu – pustili ga da se brani sa slobode?

Morao da kazemo kako se sve desilo prije više od godinu dana, on je prvobitno priveden kada je tijelo žene pronađeno, jer su svi istakli d aje on navodno njoj bio ljubavnik. Ona je bila udata imala je petero djece i onda kada su ga priveli on se branio rekao je da su se voljel ida je sigurpo suprug bio ljubomoran, nakon cega je pusten da se brani sa slboode a suprug je priveden, međum sada dolazimo do novih saznanja:

Viši sud u Jagodini osudio je njenog ljubavnika, Bojana Manojlovića (46) na 13 godina zatvora zbog  namjernog ubojstva partnerice Andree Kocić (35), majke petero djece, a kak osmo istakl iveć sve se ovo desilo prošle godine u martu mjesecu! On je rekao nešto bizarno u svoju odbranu. Istakao je kako se ne sjeca da je ub1o kak oon nikada ne bi to uradi, a ako i jeste vjeruje da ga je nešto potreslo, navodno ima rupu u sjećanju i zato nije odmah sve priznao jer ne zna da je to uradio. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *