Izašle jezive slike! U ovom stanu je živjela Danka Ilić: Bila je u drugom planu na rođendanu, a svi pogledi su bili usmjereni na njega - da li su je uopšte voljeli i željeli?
Breaking News

Izašle jezive slike! U ovom stanu je živjela Danka Ilić: Bila je u drugom planu na rođendanu, a svi pogledi su bili usmjereni na njega – da li su je uopšte voljeli i željeli?

Moramo da kazemo kako je mala Danka nestala u martu mjesecu ,tačnije 26.03. od kada joj se gubi svaki trag. Mala Danka je zavoljela u svim dijelvima BaIkana ljudi su nekako osjetili njen strah, osjetili njenu bol. Naime, njeni roditelji imaju starijeg sina a majka Ivana se nedavno prodila. Sada su kako kažu neki isplivale slike koje bude jezu u ljudima, ne vjeruju kako je ova mala djevojcica u svom dommu na rođendan svog brata kako kažu bila u drugom planu, nisu je niti jednom stavili proed brata da ih spoje kao brata i sestru i slikaju:

Naime, kako saznajemo sve je slikamo u domu gdje je mala djevojcica živjela sa roditeljima, na slavlju je kako se vidi bilo oko 15tak ljudi. Naime, sve se desilo u tako zvanim  “čačanskim soliterima”, gdje su živjeli, a taj stan kako saznajemo  je ujedno bio i dom djetinjstva njenog oca. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Neki smatraj uda se sada oko ove teme pretjeruje i da Danka nije bila zapusteno i zanemareno dijete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *