"Danka je u Njemačkoj" Deda ubijene Danke Ilić ne može više da šuti, otkrio šokantnu tajnu oca: Sumnjao sam od početka u sve, ipak je živa?
Breaking News

“Danka je u Njemačkoj” Deda ubijene Danke Ilić ne može više da šuti, otkrio šokantnu tajnu oca: Sumnjao sam od početka u sve, ipak je živa?

Sve zamršenija i enigmatičnija situacija oko nestanka Danke Ilić (2), koji se dogodio ili 26. ožujka ili, kako se nagađa, rezultirao njezinom preranom smrću u rukama Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, nastavlja se rasplitati. Bliži se skori rok za podizanje optužnice protiv ovih osoba, a ako se do rujna ne materijaliziraju značajni dokazi, bit će pušteni na slobodu.

Milan Ilić, Dankin djed, doživljava sve veću sumnju u prirodu istine, osjećaj koji dijele i Miloš i Ivana, roditelji djevojčice.

U našoj sredini zavladao je prevladavajući osjećaj dubokog razočaranja. Nesigurnost i sumnja zamagljuju nam um jer informacijama koje smo do sada primili nedostaje ikakva potkrijepljenost. Međutim, usred tog razočaranja, tračak nade titra u meni – nepokolebljiva vjera da Danka možda još uvijek postoji, da nastavlja disati i napredovati. Neka je božanska intervencija odvede u naručje suosjećajne duše, štiteći je od zla. Naše sumnje dodatno je pojačala nekonvencionalna objava pronađena na profilu Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca, u kojoj se tvrdi da je moja unuka trenutno nastanjena u Dusseldorfu u Njemačkoj”, rekao je svečano Milan.

Miloš i Ivan redovito dobivaju novosti od vlasti o napredovanju slučaja, prema njegovom iskazu. No, priznaje da više nema vjere u sustav. Milan izražava svoje razočaranje dok prepričava niz događaja oko slučaja. U početku su umiješane osobe preuzele odgovornost za smrt, ali su kasnije povukle svoje priznanje, negirajući bilo kakvu umiješanost. Zaprimljena je dojava u kojoj se navodi da su se ove osobe u trenutku nestanka nalazile u automobilu ispred kuće u Banjskom. Začudo, njihovi odvjetnici sada tvrde da Ivana tog kobnog dana nije ni bila u Banjskom polju, pa je nemoguće da je Danku fotografirala. Tvrde da je fotografija koju je medijima dostavila njezina šogorica nastala u neutvrđeno vrijeme. Svoju izjavu Milan zaključuje izrazom duboke šokiranosti cijelom situacijom.

U svjetlu situacije, zaista je vrijedno divljenja svjedočiti izvanrednom odnosu između Ivane i Miloša, kako je izraženo u njegovoj izjavi. Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da su nakon nedavnog dolaska moje šogorice i ona i novorođenče u dobrom stanju. Unatoč teškim uvjetima koji ih okružuju, pokazuju nepokolebljivu otpornost. Obeshrabrujuće je svjedočiti njihovom unutarnjem nemiru, no ipak ponavljam svoju istinsku želju za uspješnim rastom i razvojem svoje unuke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *