Par skočio sa 7. sprata zgrade sa bebom od mjesec dana u naručju: Htjeli da se spasu od vatre - jeziv snimak koji je sve zabilježio, vrisak, plač bebe.. (Video)
Breaking News

Par skočio sa 7. sprata zgrade sa bebom od mjesec dana u naručju: Htjeli da se spasu od vatre – jeziv snimak koji je sve zabilježio, vrisak, plač bebe.. (Video)

Moramo da kazemo kako je ova vijest odijeknula cijeli svijetom, kako su ljudi jako tužni zbog dešavanja koje je podogilo jedno mjesto u Brazilu. Radi s eo paru koji je prije 23 dana dobio bebu i kome se zapalio stan, kako saznajemo, na kraju su sa sedmog sprata sa bebom u naručju skočili u pokušaju da se spasu od vatre, ali kako njhovi mediji prenose nisu uspjeli, jako su svi pogođeni ovim informacijama.

Kak osaznajemo najvjerovantije je u pitanju uzročnik plin, a sada za dalje  informacije moramo pratiti portal. Njihova imena su poznata javnosti, Rosa de Oliveira (34), Luiz Evaldo Lima (28)  ,ona je imala još jedno dijete kako saznajemo kćerku iz prvog braka i njena baka, one su uspjele da s ena vrijeme spasu i otišle su stepenicama za požar, dok njih troje nažalost nisu odmah krenuli, i sada više nikada  necemo znati razlog, zašto nisu. Klikom OVDJE pogledajte video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *