Anastasija Gudelj otkrila ime bebe, ipak stiže dječak? (Foto)
Breaking News

Anastasija Gudelj otkrila ime bebe, ipak stiže dječak? (Foto)

Zaintrigirala me ranija objava Anastasije Gudelj. Pjevačica Anastasija Ražnatović nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i potaknula šuškanja da bi mogla biti u drugom stanju. Njeni pratioci su u komentarima izrazili skepsu, pitajući se da li Anastasija Ražnatović trudna. I mjesecima kasnije objava Anastasije Gudelj budi iste nedoumice.

Komentar Anastasije Gudelj ostavio je nedoumicu u mnogima, iako je vjerojatno da bi se neki razveselili. Opažanja poput “njezin trbuščić izgleda zaobljeno” i “čini se da je trudna” pokazuju da nismo jedini koji mislimo da bi preslatka pjevačica mogla biti trudna. Nakon Tašine objave, Olivera i Vanja, Nemenjine majka i sestra, podijelile su svoja razmišljanja i obnovile blisku vezu s pjevačem.

Objava Anastasije Gudelj potaknula je upit je li javnost sigurna da se doista radi o njezinom sinu. U ovoj iskrenoj razmjeni, mladi Simba vodi emotivni dijalog sa svojim ocem, što je navelo mnoge da brzo zaključe da je Anastasia aludirala na iščekivanje dječaka po imenu Lav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *