Svi se krste u nevjerici! Ovako je Severina izgledala prije svih plastičnih operacija - Pojavile se privatne slike od prije dosta godina (FOTO)
Breaking News

Svi se krste u nevjerici! Ovako je Severina izgledala prije svih plastičnih operacija – Pojavile se privatne slike od prije dosta godina (FOTO)

Severina, zanosna pjevačica podrijetlom s ovih prostora, bez premda je prešla granicu od 50 godina, neprestano oduševljava svojom zadivljujućom privlačnošću i bezgraničnom žestinom. Tijekom brojnih desetljeća krasila je balkansku glazbenu industriju svojom prisutnošću, popraćena nizom pjesama s vrha ljestvica i spornih trenutaka. No, unatoč burnom putu koji je prevalila, danas djeluje blistavije no ikad, što svjedoči o njezinoj iznimnoj živahnosti.

Severininu egzistenciju nije određivala samo njezina glazbena karijera, već i burne ljubavne veze. Prvobitnu značajnu vezu doživjela je s Milanom Popovićem za kojeg se udala i s kojim je podijelila radost majčinstva, rodivši im sina. Međutim, unatoč početnom blaženstvu, brak se na kraju raspao, što je dovelo do razvoda i pravnih sporova koji su uslijedili oko skrbništva nad njihovim voljenim sinom Aleksandrom.

Nakon toga, Severina je uplovila u ljubavnu vezu te se naposljetku udala za Igora Kojića, mlađeg pojedinca koji je inače sin poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe. Iako se činilo da su kompatibilan par, njihova je bračna zajednica također zaključena razvodom. Taman kada se činilo da se situacija sređuje, pojavila se vijest o Severininom privođenju zbog fizičkog obračuna njezine sestre Marijane s kojom je u zategnutim odnosima.

Novonastale fotografije iz Severinine rane karijere rasvijetlile su evoluciju njezina izgleda, ali i burne veze koje je proživjela. Ove slike otkrivaju da se u dobi od 20 godina podvrgnula zahvatu rinoplastike na inzistiranje svog liječnika, iako joj je nos bio savršeno uredan i bez ikakvih nedostataka. Iako ova odluka nije bila dio njezinog prvotnog plana, Severina i dalje posjeduje svoju prepoznatljivu ljepotu i magnetski šarm. Osim toga, njezina transformacija tijekom godina također je uključivala poboljšanja usana i grudi, pokazujući njezin snažan osjećaj slike o sebi i nepokolebljivo samopouzdanje. Unatoč svim ovim izmjenama, njezina izvanredna privlačnost i zadivljujuća privlačnost ostaju nepromijenjene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *