Sve je ukazivalo na bajku sa srećnim krajem ali par se razveo: Kemiš priznao rastanak
Breaking News

Sve je ukazivalo na bajku sa srećnim krajem ali par se razveo: Kemiš priznao rastanak

Prije nekoliko godina došlo je do razlaza između Kemiša i Vesne Zmijanac. Vrijedi napomenuti da je, unatoč neutemeljenim optužbama koje upućuju na umiješanost Zorice Brunclik u njihov razvod, Kemiš raskinuo vezu s Vesnom nakon što je otkrio dokaze o njezinoj navodnoj nevjeri. Nakon njihova razvoda, napisao je opširno javno pismo, pedantno ocrtavajući okolnosti vezane uz svoju odluku i pružajući iscrpan prikaz dokaza koje je prikupio.

Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja dugi niz godina stvaramo nepokolebljivu vezu, i kao kolege i kao prijatelji. Naša zajednička vizija transformacije područja narodne glazbe nagnala nas je da se zajedno upustimo u razne pothvate. Kako bih pokazao dubinu naše nesebične suradnje, uputio sam poziv Draganu Stojkoviću da svojim glazbenim umijećem posudi snimanje moje bivše supruge Vesne Zmijanac. Razvod Kemiša i Vesne Zmijanac koji je uslijedio dodatno je rasvijetlio zamršenost odnosa između mene i harmonikaša.

  • Sve to vrijeme kod nas je boravio Dragan Stojković u kojeg sam imala nepokolebljivo povjerenje jer se nikada nije miješao u moje bračne poslove. No, kasnije se doznalo da je s Vesnom bio u vezi od listopada godine prethodne godine (1985.), a njihova se veza nastavila i nakon toga.Nakon što sam otkrio mnoštvo dogodovština Vesne Zmijanac, u studenom sam donio zaključak da s njom prekidam vezu. Ova ključna akcija bila je ključna za završetak mračne faze mog postojanja, budući da je Kemiš kratkotrajno priznao razvod svog braka s Vesnom Zmijanac.

    Kad sam se početkom prosinca vratio po svoje stvari iz stana u Lješkoj ulici, tamo sam se iznenadio Vladom Jovanovićem. Nedavno je imenovan urednikom propagande PGP RTB-a i djelovao je prilično ugodno u ležernom okruženju, iako je na sebi imao samo gaće. Činilo se da se potpuno udomaćio u stanu koji je dijelila i Vesna, koja će s njim kasnije dobiti kćer Nikoliju.


    Iako priznajem da Vesnina izjava možda nije bila nedobronamjerna, izazvala je značajan potres u kućanstvu u kojem trenutno živim. Evidentno je da su određeni pojedinci bili pod utjecajem ovih manipulativnih metoda propagande jer nam uporno uznemiravaju živote nemilosrdnim telefonskim pozivima, vandaliziraju našu imovinu i ometaju naše dnevne rutine. Okolnosti ove situacije opširno su opisane u otvorenom pismu u kojem se navode čimbenici koji su doveli do razvoda Kemiša i Vesne Zmijanac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *