Starka se pIodila, trudna Viki Miljković ne skida osmijeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kakav joj je stomaki
Breaking News

Starka se pIodila, trudna Viki Miljković ne skida osmijeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kakav joj je stomaki

Godine 2007. Viki Miljković i Dragan Tašković Taške krenuli su na značajno putovanje u svom trajnom 13-godišnjem partnerstvu. Napravili su hrabar izbor da se ujedine u braku, obećavajući svoju nepokolebljivu predanost jedno drugome. Unatoč početnom otporu svojih obitelji, par je uporno ustrajao, ploveći kroz oseke i oseke svoje veze tijekom 13 godina, sve dok na kraju nisu donijeli važnu odluku da zajedno krenu u ovo novo poglavlje.

Nakon 16 godina zajedničkog postojanja, Viki i Taške obilježili su zapaženo postignuće koje zaslužuje divljenje svakog para. U početku je Vikijeva obitelj gajila rezerve prema Taškeu, prvenstveno zbog njihove različite dobi i njegovog prethodnog bračnog statusa. Međutim, Viki i Taške pokazali su nepokolebljivu odlučnost da ostanu ujedinjeni, što je konačno dovelo do njihovog braka nakon Vikinog preseljenja u drugu državu.

Viki Miljković se tokom cijele trudnoće držala vizije da na dan vjenčanja odiše čistom ljepotom. Slika sebe u zadivljujućoj bijeloj vjenčanici ostala je u njezinim mislima i nastavlja biti tema rasprave čak i sada. 31. svibnja 2007. fotografija je zabilježila kratkotrajan trenutak istinskog oduševljenja. Na ovaj dan neviđene sreće, Viki se našla u drugom stanju, prisiljena zamijeniti svoju veličanstvenu vjenčanicu za pripijenu bijelu haljinu ukrašenu zamršenim zlatnim detaljima, naglašavajući njezin rascvjetani trbuh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *